Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η πίτα του Στέλιου

Καινούρια εβδομάδα ξεκινά και λέμε να ξεκινήσουμε την ημέρα με ένα ωραίο περιστατικό της εβδομάδας που πέρασε.
Στην κοπή της πίτας που έκοψε ο κύριος “Μέλλον της Νίκαιας” Στέλιος Λογοθέτης.
Ας δούμε τώρα τις λεπτομέρειες:
Φέτος, η κοπή της πίτας δεν έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, αλλά στην αίθουσα των Ρεγκιωτών.
Προφανώς η πρώτη ήταν πολύ μεγάλη για να τη γεμίσει.
Δεύτερον δεν κυκλοφόρησαν προσκλήσεις στην πόλη, μάλλον τηλεφωνικά κλήθηκαν οι φίλοι.
Τρίτον, ίσως σκέφτηκαν ότι σε μια αίθουσα εκτός Δημαρχείου, θα μπορούν να πάνε κάποιοι πιο εύκολα, χωρίς να γίνει γνωστό.
Έχει ενδιαφέρον να πούμε ποιοι ήταν εκεί: ο δικός μας Κούλης (οι αδυναμίες δεν κρύβονται), η γνωστή τετράς (Κουφόγιαννης και λοιποί) και για άλλη μια φορά ο Κανέλλος Τούντας (για τους φίλους Άκης) που πάει παντού τελευταία. Κατά τα λοιπά, ήταν καμία πενηνταριά άτομα παρόντες.
Μετά τα “προκαταρκτικά”, περάσαμε στο “κυρίως πιάτο”.
Και εξηγούμε: την ομιλία του οικοδεσπότη.
Ο Λογοθέτης λοιπόν, αφού για μια ακόμα φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής (και απορούμε γιατί του γύρισε έτσι, όταν μέχρι πέρυσι μιλούσε για Ιωακειμίδη και έσταζε μέλι), έφτασε σε αυτό που όλοι περιμέναμε: την πρότασή του για το σήμερα.
Ένα πλατύ μέτωπο που θα περιλαμβάνει τον εαυτό του (σιγά που θα αποχωρούσε όπως δήλωνε), τη γνωστή τετράδα και το δικό μας Κούλη. Επικεφαλής του σχήματος θα μπορούσε να είναι ακόμα και ο Κούλης.
Ναι καλά διαβάζετε. Ο Λογοθέτης δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ποιος θα ηγηθεί σε αυτήν την “ευρεία συμμαχία”, αρκεί να γίνει, για να σωθεί η πόλη.
Να δούμε δηλαδή Λογοθέτη, Κουφόγιαννη, Μπακιρτζή, Τριανταφυλλίδη και Λεωτσάκο σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Κούλη;
Τα ύστερα του κόσμου! Μπράβο ρε Ιωακειμίδη που αρχίζεις να ενώνεις επιτέλους την πόλη μας. Τελικά η Νίκαια σου οφείλει πολλά!
Το μόνο που δε μάθαμε, είναι σε ποιον τυχερό έπεσε το φλουρί...